Thursday, June 21, 2012

Riigikogulastele soodustuste tegemine on pesuehe korruptsioon



Eesti Päevaleht: Ülisoodsalt saadud auto tähendaks Rootsi parlamendis korruptsiooni ja tagasiastumist. Rootsi politoloogide sõnul ei tuleks parlamendisaadikule erisoodustusega auto pakkumine ettevõtjatele mõttessegi, kuna rootslaste eetiline närv seda ei lubaks. Eesti riigikoguliikmed on aga erisoodustusega Volvosid ostnud ja selles probleemi ei näe.
http://www.epl.ee/news/eesti/ulisoodsalt-saadud-auto-oleks-rootsi-parlamendis-korruptsioon.d?id=64572766

Riigikogulastele soodustuste tegemine on pesuehe korruptsioon. Kurb, et asjaosalised ise seda ei mõista. Vargad tõlgendavad oma tegevust võtmiseks, riigikogulased soodustusi aga jumalakingiks.

Korruptsioon, valetamine ja varastamine on Maarjamaa poliitikas tava. Poliitiline tegevus Eestis ei põhine ideoloogiatel, vaid isiklikel ambitsioonidel ja teistele ära tegemisel. 

Programmid, millele valitud ei väsi viitamast, võimaldavad hämada - eelistused neis pole paigas (nt kas olulisem on valitsuskuludeks tehtav maksutõstmine või elanike sotsiaalne turvalisus), puuduvad tegevuskavad ja tulemuslikkuse mõõdikud. 

Valimisseadus ja erakondade rahastamine soosib matslust ja poliitilist kultuuritust mitte üksnes Venemaal, vaid ka Eestis ja teistes valest läbiimbunud postsotsialistlikes ühiskondades.

No comments:

Post a Comment