Wednesday, June 6, 2012

Parteilastest parasiitidega pole vaja hirmutada



Eesti Päevaleht:
Nii kehva olukorda pole vist olnudki, arutavad riigikogu liikmed kohvikus omavahel ja tavapärasest vaiksema häälega. Jutt õige, ent kas kõva häälega väljaütlemist takistab lootus, et äkki läheb lihtsalt mööda? Ehk keskenduvad inimesed edaspidi Pärnu ranna külastusrekorditele, need ju kohe tulemas?  Peaprokurör Norman Aas võrdles korruptsioonisüüdistusest läbiimbunud õhustikku „Puhaste käte operatsiooniga” Itaalias, mis lõppes nelja erakonna kadumisega poliitmaastikult. 
Võimuerakonna esindaja: Kui erakonnad ei muutu, tulevad uued erakonnad. Võimalik, et hullemad.
http://www.epl.ee/news/arvamus/liisa-pakosta-kui-erakonnad-ei-muutu-tulevad-uued-erakonnad-voimalik-et-hullemad.d?id=64494710

Millise ühiskonnakorraldusega riigis me elame, kui hullude erakondade arvamusliidrid hirmutavad rahvast veelgi hullemaga? 

Parteilastest parasiitidega pole vaja hirmutada. Põhiseadusest tulenevast võib rahvas ka selja sirgu ajada ja ühisvahendite maiad puugid võimukoridoridest minema peksta. 

Ei tasu arvata, et eestlased pole õigluse jalule seadmiseks võimelised. Usutav pole see, et ülbikute valetamisega, varastamisega ja röövimisega lepitakse lõpmatuseni.


No comments:

Post a Comment