Saturday, June 23, 2012

Eesti on nõukogude vabariik




Ametiisikute majandushuvide deklaratsioonidest selgub, et Tallinna ettevõtlusamet juhataja saab lisatasusid seitsmesse nõukogusse kuulumise eest. Rikutusest tulenevalt oletan, et tegemist on Edgari armukesega.

Juhtimisega tegelevad juhatused, nõukoguliikmed saavad aga jooksvalt tasu. Seadusest tulenevalt pole nõukogudel õigust isegi igapäevasesse juhtimisse sekkuda. Nende tegevus piirdub juhatusega lepingu sõlmimisega ja eelarvete kinnitamisega.

Eesti on nõukogude vabariik, valitud istuvad nõukogudes ja topivad ühisvara taskusse. Minu kodukoha omavalitsuse veefirma kulutab nõukoguliikmete palkadeks 2 protsenti veearvetest. Sarnaseid kulutusi teevad kõik nõukogud, neid on aga väga palju.

Pole vaja mõtiskleda selle üle, miks eestlaste sissetulekud ja sotsiaalsed tagatised on kesised. See ei tulene majandussurutisest, kreeklastest ega Euroopa Liidust, vaid meie enda parasiitidest, kes teiste arvel liugu lasevad. Neid on väga palju, nad ei kükita üksnes nõukogudes, neid on igal pool - nii Kadriorus, Toompeal, ministeeriumides, sihtasutustes, erakondade kontorites, omavalitsustes ja paljudes teistes institutsioonides.

Delfi: Kairi Teniste lisatasud: Tallinna Lauluväljaku AS nõukogu liikme tasu, Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise SA nõukogu liikme tasu, SA Tallinna Kultuurikatel nõukogu liikme tasu, AS Tallinna Tööstuspargid nõukogu liikme tasu, SA Tallinna Tehnoloogiapargi nõukogu liikme tasu, Ettevõtluse Arendamise SA nõukogu liikme tasu, Korteriühistu juhatuse liikme tasu ning isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise hüvitis. Teniste põhipalk on 2499 eurot kuus.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kairi-teniste-saab-lisatasu-seitsmesse-noukogusse-kuulumise-eest.d?id=64581296

No comments:

Post a Comment