Monday, April 23, 2012

Vassimisele ja valetamisele teeks lõpu rahva üksmeel



ÄP: Poliitiline silmakirjalikkus eksitab ettevõtjaid. Välispoliitiline silmakirjalikkus, mis peab üht korruptiivsust paremaks kui teist, ei ole mingil viisil ettevõtja huvides. Eesti investorite huvide kaitsmine Ukrainas ja Gruusias on jäänud sõnakõlksuks, millel pole reaalset katet, seetõttu jääb üle loota vaid iseendale ja partnerite usaldusväärsusele.
http://www.ap3.ee/opinion/2012/4/23/ap-poliitiline-silmakirjalikkus-eksitab-ettevotjat

Võimuladvik ei vea ninapidi üksnes ettevõtjaid, vaid ka ülejäänuid – pensionäre, isasid-emasid, lapsi, puudega inimesi. Poliitiline silmakirjalikkus eksitab kõiki ühiskonnaliikmeid.

Teiste turjal liugu laskmine tuleks lõpetada, seda takistab aga aastakümnete jooksul punutud seadusevõrgustik.


Vassimisele ja valetamisele teeks lõpu rahva üksmeel, selle teel on omad takistused. Ebaõiglus ja sotsiaalsete gruppide vastandumine töötab üksmeelsusele vastu.


Seniks kuniks otsustajad jäävadki otsustama, kellel on õigus otsuseid langetada, oodatud arenguid Maarjamaale ei tule. Ebademokraatlik lähenemine võimaldab väita, et must polegi must, vaid valge.

Tühine seltskond on teinud ajaloolisest eestlaste elupaigast põrgu. Väide, et tegemist on suure naabri pärandiga, näitab võimuladviku ülbust ja süüdimatust. Probleeme tuleb kõigepealt teadvustada, alles seejärel saab neid mõjutada.

No comments:

Post a Comment