Sunday, April 1, 2012

Juhtoinad ees, lambakari järgi



Maanteeameti tegelinskite kirevatest lähetustest tuleb aina uusi saagasid. Igavaks läheb. Tegemist pole ju erandiga, vaid tavaga. Kõik teevad nii. Aeg oleks ka teiste laristamised avalikkuse ette tõsta.

Hea et presidendi üle 30000 euro suurusest puhkusetasust (NB! puhkusel polevat ta käinud) räägitakse. See ei pane kikilipsulembelist isegi punastama. Paljud lapsed lähevad tühja kõhuga magama, temale jääb isegi kõrgest palgast väheks. Kui Ärma tallu rahakantimine ei pane punastama, miks peaks siis seda „tühja“ asja pärast tegema.

Juhtoinad ees, lambakari järgi. President, peaminister (hobidega, erakonna rahastamisega) ja teised kõrged ametnikud näitavad eeskuju, ülejäänud teevad järgi. Mõisaköis on pikk, see lohistatakse ribadeks.

Eestlaste ostujõudu on venelaste omaga võrreldav. Eraldusime Venemaast, et arengus ette jõuda, püsime aga samal tasemel. Isegi bosniaalased ja hertsegoviinlased, makedoonlased, horvaatjalased, lõuna-aafriklased on ja paljud teised, kellega oleme harjunud ennast võrdlema on meist ees.

Võimuladviku suhtumisega riik pole jätkusuutlik. Eestlaste kesised sissetulekud ja sotsiaalsed tagatised ei tulene majandussurutisest, Kreekast ega Euroopa Liidust, vaid meie enda parasiitidest, kes teiste arvel liugu lasevad.

No comments:

Post a Comment