Saturday, January 26, 2013

Meedia toodab staare, toob ülbeks läinud maa peale tagasi



Meedia on kõikvõimas - toodab staare, toob ülbeks läinud maa peale tagasi. Meedia tegi ka Kallasest, Ansipist, Ligist, Michalist (ja teistest kellel silm valetamisel isegi ei pilgu) staarid. 

Meedia avaldab ühtede ja samade isikute (või grupeeringute) seisukohti, poseerib ühtesid näolappe. 
Ta on kallutatud.

Otsuseid langetatakse kuuldu põhjal. Kui see on ebaadekvaatne (koosneb valitud seltskonna seisukohtadest), siis tehakse valesid järeldusi, käitutakse ebaadekvaatselt. Sellest tuleb ka see, miks valimistel antakse hääli neile, kes neid ei vääri. 

Kui poleks (usaldusväärse hoiakuga) Toomas Kümmeli VEB fondi teemalist faktipõhist informatsiooni,  triumfeeriks Siim Kallase PR meeskond, võimuesindajate valetamine muutuks veelgi häbematumaks.

Toomas Kümmeli (VEB teemalised) ponnistused näitavad, et meedia ei pruugi täies ulatuses ollagi ambitsioonikate poolt (raha poolt) manipuleeritav. Kui see nii on, siis tuleb Toomas Kümmelit tunnustada, imetleda tema sihikindlust ja otsekohesust.

Postimees: Toomas Kümmel: Siim Kallas – armas luiskaja. http://arvamus.postimees.ee/1116062/toomas-kummel-siim-kallas-armas-luiskaja

No comments:

Post a Comment