Sunday, August 15, 2010

Spekulatsioonid homosuse ümber...

ÕL kirjutab:
Oskar Lutsul ei ole „Kevadet" ümber kirjutada tarviski, sest raamatus on selgelt aru saada, et Arno ongi gei, kommenteeris Geiklubi Angel tegevjuht Reimo Mets haridus- ja teadusminister Tõnis Lukase nalja viskamist homoabielude käsitlemise üle Eesti koolides.
„"Kevadet" ei ole vaja muuta, „Kevades" on ridade vahelt väga selgelt öeldud, et Arno ongi seksuaalvähemus," rääkis geiklubi Angel tegevjuht Reimo Mets Kanal 2 „Reporterile". „Minu arvates ei ole vaja seda raamatut ümber kirjutada ega ole ka vaja Oskar Lutsu hauast välja kaevata, täpselt sama moodi nagu ei ole vaja hauast üles tõsta Oscar Wilde'i."
Metsa arvates peaks siis ümber kirjutama kogu maailma ajaloo ja kirjanduse ning hakkama lahkama, mis on homoseksuaalsus ja mis mitte.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=390599



Spekuleerida võib iga teema üle.
Demokraatia aga tähendab enamuse seisukohtade ülimuslikkust.
Avalikus elus tuleb alluda enamuse tahtele – meeldib see siis või mitte. Sellega tuleb ka omasoo ihaldajatel leppida.

Elusloodus on maailma suurimaid imesid. Ainuüksi Eesti territooriumil arvatakse elavat üle mitmekümne tuhande erineva liigi. Osa neist varjavad ennast nii oskuslikult, et isegi teadlased pole suutnud neid avastada. Vaatamata elusorganismide paljususele ja mitmekesisusele on neil üks ühine sarnasus -elatakse järglaste nimel. Järglastele ohverdatakse kõik.

Tunnistan - mind teeb murelikuks see, et inimesed on hakanud üha enam eelistama isiklikku kasu, sellest saadavat naudingut.

Raske on leppida sooliste eelistuste taganõudmisega, kõikvõimalike seksuaalsete orientatsioonide huvide eest võitlemisega. Selline (egoistlik) ellusuhtumine ja enesekesksus ei toeta jätkusuutlikku looduskeskkonda, naeruvääristab traditsioone.

Aga see on vaid minu isiklik arvamus.

Suhtun respektiga kõikidesse otsustesse, mida demokraatlikult langetatakse – olgu tegemist kasvõi homo-abielude seadustamisega.

No comments:

Post a Comment