Tuesday, October 9, 2012

Toimetulekuraskustes olijate nimel tegutsejatel läheb hästi





Demokraatliku ühiskonnakorralduse tingimustes poleks Eestis nii palju toimetulekuraskustes kodanikke. Demokraatia aga valitsejatele ei meeldi. See ei võimalda rahvast lambakarjana kohelda, ühiskassa vahenditega laristada. Arenguid on raske ka õigetele rööbastele suunata, kuna avalikkusele valetatakse. Räägitakse, et Eesti ühiskonnakorraldus põhineb demokraatial, harrastatakse aga diktaati.

Poliitiline kultuuritus, mida Eesti võimuladvik harrastab, on teinud elukeskkonna Maarjamaal põrguks, elanikest aga kerjused, kes almuseta hakkama ei saa.

Kunagist ühist kartulikoorte söömist ei võtnud keegi tõsiselt, kuid see liitis rahva, pani aluse edule. Praegused valitud teevad kõik selleks, et kartulikoortest saakski eestlaste rahvustoit. 

Eestis on toimetulekuraskustes leibkondi enam, kui millalgi varem. Nõudlus makaronidest ja nisujahust koosnevate abipakettide järgi näitab, et nende read täienevad veelgi. Miks ei peakski täienema, kui elektrihinna tõus toodab uusi makseraskustes leibkondi juurde.

Toimetulekuraskustes olijate nimel tegutsejatel läheb see-eest hästi, sissetulekud ja hüvitised lubavad nautida külluslikku elu. 

Kontrast on võigas.

Kui kõik Euroopa riigid toimetaksid nii nagu Eesti, siis oleks kogu Euroopa kerjuseid täis. 

No comments:

Post a Comment