Saturday, August 10, 2013

Pole mingi uudis, et riigitüüri juures on sullerid


EPL: Andrus Kivirähk: praegune poliitika on kui iidamast-aadamast sodi, mis sobib ainult teatrirekvisiidiks.
http://www.epl.ee/news/arvamus/andrus-kivirahk-praegune-poliitika-on-kui-iidamast-aadamast-sodi-mis-sobib-ainult-teatrirekvisiidiks.d?id=66566603&com=1&no=20&s=1&r=2866#c39002618

Valimissüsteemi valijakesksemaks kohendamata jäämegi rääkima sellest, et poliitikasse trügivad vaid pätid ja vargad. Normaalse lähenemisega inimesed petmisega kaasa ei lähe. 

Pole mingi uudis, et riigitüüri juures on sullerid, kes vaid enese  ja enda lähedaste heaolu eest hoolt kannavad, ülejäänute elu teevad põrguks.

Eesti sisemajanduse kogutoodang rühib ülespoole, paljud tendentsid (kodanike reaaltulud ja maksustamine, demokraatia, patriotism, ühtekuuluvus jmt) teevad vähikäike.

Selga sirgu löömata ja poliitmarssalitele jalaga tagumikku virutamata pole võimalik elukeskkonda Maarjamaal kodanikusõbralikumaks muuta. Ansipid, Ligid, Kallased, Ilvesed ja teised egod jäävadki kollitama ja oma lähenemistega ning seisukohtadega türanniseerima. Rahvakogust ei piisa, tarvidusele tuleb võtta radikaalsemad ja ajaloos läbi proovitud vahendid.


No comments:

Post a Comment