Saturday, August 8, 2015

Parteidiktatuur takistab intellektuaalse kapitali ühiskonna huvides kasutamist


IRLi esimees (Margus Tsahkna) peab kamraadide Jaak Aaviksoo Tallinna Tehnikaülikooli rektoriks ja Liisa Pakosta võrdõigusvolinikuks sokutamist põhjendatuks. Delfi: "Erakondlik diskrimineerimine on väär. Meil on palju inimesi, kes on teinud pärast tegevpoliitikast lahkumist karjääri väljaspool poliitikat, ka avalikus sektoris. Signe Kivi oli EKA rektor, Märt Rask oli riigikohtu esimees, Taavi Veskimägi on Eleringi juhatuse esimees," lisas Tsahkna.

Tsahkna ei tule selle pealegi, et parteilaste kõrval toimetab ühiskonnas ka teisi, kes samuti ihaldavad väljakutseid.
Parteidiktatuur takistab intellektuaalse kapitali ühiskonna huvides kasutamist, teeb maksurahal toimetajate konkursid ebatõesteks. Lehed on töökuulutusi täis (linnuke kirjas), kuid sõelale jääjad kitsale ringile teada. Maarjamaal ei piisa ametisse saamiseks heast haridusest, tööülesannete edukaks täitmiseks vajalikest kogemustest ja tahtest, olulisem on läbisaamine vastavate isikutega. 

Räägime demokraatiast, harrastame aga diktaati, kutsume eestlasi koju, teeme aga kõik selleks, et veelgi enam kodumaalt jalga laseksid.

1 comment:

  1. Just nii see ongi.Parteilaste arv on ju naeruväärselt väike ,kogu elanikkonnast.Sellepärast ongi meie elu seisakus,et tegijate hulk on piiratud.

    ReplyDelete