Tuesday, December 4, 2018

Tahaksin elada Kunigriigis



Kuningriikliku riigikorralduse puhul on olemas vastutaja. Parlamentaarse korralduse puhul seda pole. Keegi peaks aga langetatud otsuste eest vastutuse võtma. Vastutaja puudumine on viinud olukorrani, et ühiskonnale kahjulike otsuste langetamise laviin ei lõpe. Vaadakem näiteks kahju, mida alkoholi- või kütuseaktsiisi tõstmised on toonud. Riigikassasse jääb laekumata sadades miljonites eurodes maksutulu, joomahullus kasvab.

Koidula piirijaama ehitusse ja haldamisse tehti põhjendamatuid kulutusi, nüüd korratakse sama Rail Balticu projektis. Vastutajaid pole. Isegi vastupidi: otsuste langetajad jagavad uusi tiitleid ja positsioone ning kandideerivad aina uhkemate loosungitega riigikogu ­uude koosseisu.

Valesid ja õigeid seisukohti ei ole olemas. See, mis ühele paistab õigena (loe: tõena), võib teisele tunduda vale, ja vastupidi.

Mõttetud vaidlused tõe ja vale otsimise pärast on väsitavad ja kurnavad ühiskonda. Tundub, nagu oleksime orjad, kes elavad vabal maal. Poliitorjad, kes peavad alluma erakondade tagatubade diktaadile, mille ahelaist vabanemine paistab lootusetuna – tegemist on ju aastakümnete jooksul parimate poliitseppade vorbitud tootega.

Turu-uuringute aktsiaseltsi ühiskonnauuringute instituudi tellimusel 20.–25. novembrini tehtud küsitluses pooldas 26 protsenti küsitletutest Eesti ÜRO globaalse ränderaamistikuga liitumist. 56 protsenti küsitletutest oli vastu, 18 protsenti erapooletud. Eesti liitub rändmeraamistikuga. Analoogselt toimiti omasooliste kooseluseaduse kehtestamisega.

Igale seisukohale leiab kümneid põhjendusi ja sama palju vastuargumente. Seetõttu ongi olulisem sellest, milliseid otsuseid ühiskonnas langetatakse, see, kuidas seda tehakse. Ühiselt otsustamine liidab ja teeb tugevaks, seisukohtade diktaat vastandab ja õõnestab.

Aeg oleks seadusepõllul sorkimine lõpetada ja pühenduda olulisemale – üldsuse tahte väljaselgitamisele ja selle järgimisele. Demokraatial on eri vorme, aga kui seaduskeskkond soosib üldsuse seisukohtadega manipuleerimist ja üldsuse arvamusega vastandumist, pole tegemist demokraatliku ühiskonnakorraldusega.

Referendumid ja mõttetalgud peaksid saama ühiskonnakorraldust puudutavate otsustamisprotsesside lahutamatuks osaks. Kodanike kaasamisega kasvaks kodanikuvastutus: «mina» muutuks «meieks».

 

2 comments:

  1. Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
    Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

    ReplyDelete
  2. Tahan selle elutähtsa teabe kiiresti nendest inimestest, kes on herpesega nakatunud, nakatada herpesega selle lõpp, kuna see ravib seda looduslike juurte ja ürtidega. Nakatusin paar kuud tagasi ka herpesse, tundsin, et see on minu jaoks lõpp, mõtted muutusid kohe ja tegin viiruse ravimiseks uuringuid, kuni leidsin dr Oduduwa ravimtaimedest, mis aitavad viirust minu süsteemist täielikult välja juurida. . Kui soovite oma herpese ravida, näiteks: 1. Alzheimeri tõbi, 2. diabeet, 3. HIV / AIDS, 4. Parkinsoni tõbi, 5. sclerosis multiplex, 6. luupus, 7. lastehalvatus, 8. astma, 9. skisofreenia ja 10. vähk. Kontakt: droduduwas@gmail.com. whatsapp: +27717206732

    ReplyDelete